Col·laboradors

Col·laboradors


Si estàs pensant a reformar o modificar el teu vehicle, no dubtis en consultar-nos i t’assessorarem de les millors opcions i dels possibles problemes que pots trobar-te.
LEGALITZACIÓ INDUSTRIAL
En homologaciones4x4, disposem del departament tècnic de L4H, que disposa dels tècnics especialitzats en acte marcatges CE de maquinària i en adequació a normativa i directives de màquines.
PERITATGES I DEFENSA JURÍDICA
Nosaltres oferim la possibilitat de realitzar estudis tècnics per a aquests actes amb un cost molt ajustat.


DESENVOLUPAMENT WEB
Desenvolupem la teva idea i la integrem a la teva web des del primer moment. Què necessites que faci la teva web? Som aquí per crear-la amb tu.
DISSENY WEB
Plasmem la teva web amb l’actitud, filosofia i imatge de la teva empresa.
MÀRQUETING DIGITAL
Amb el nostre equip multidisciplinari podem oferir-te el millor posicionament web, explica’ns on vols arribar i treballarem per aconseguir aquesta meta al teu costa

Taller multi marca on les nostres especialitats és la restauració, manteniment i preparació de vehicles clàssics i esportius.
Realitzem des de la feina més bàsica de manteniment a la restauració més completa possible, preparacions integrals per competició o modificacions expresses de l’usuari.
També aconseguim els recanvis més difícils o impossibles d’obtenir dels vehicles clàssics i esportius.
Estem a Les Franqueses del Vallés C/Valles 1 Pol.Ind. RAMASSAR

Líders a Catalunya en aplicació del sistema multicapa
En Resifloor tenim més de 20 anys d’experiència, durant els quals hem depurat i perfeccionat la nostra tècnica, gràcies al nostre personal altament qualificat i a una constant renovació tecnològica.
La nostra aposta, el nostre eix en tots els processos, sempre ha estat la qualitat: en la formació dels professionals, en la selecció dels productes i en les maneres de aplicar-lo.
Els nostres productes sempre són els més avançats tecnològicament del mercat i se sotmeten als controls més exigents per assegurar la seva garantia.

Iteria Race Control és un servei integral de cronometratge i control especialment desenvolupat per a ral·lis de regularitat i regularitat sport.
El sistema està basat en tecnologia GPS, sent capaços de mesurar amb gran precisió i alta resolució paràmetres com posició, velocitat, temps …
Una dada important és que el sistema de cronometratge i control de regularitat mitjançant GPS està homologat per la FEVA.
L’organitzador pot determinar un elevat nombre de punts de control en cada tram cronometrat. Per exemple 1 punt de control per km.
El servei integral comprèn des de la realització del tram de calibratge, realització / comprovació del rutòmetre, cronometratge de la prova i classificació.
Preu altament competitiu i amb moltes prestacions, això representa una rebaixa important en les despeses organitzatius.

Regs RM som especialistes en el sector del reg agrícola, la impermeabilització d’embassaments i obres hidràuliques que dóna continuïtat a l’empresa Regs Pont.

Comptem amb una experiència de més de 45 anys en el sector, durant els quals els nostres muntatges han adquirit un notable renom a causa de la seva eficàcia, qualitat i durabilitat,així com pel servei post-venda que oferim.

Pioners en l’ús de productes innovadors i en l’optimització de recursos hídrics apostant per un consum eficaç, eficient i responsable de l’aigua.

Assessorament i eficàcia en els sistemes de reg amb contínues innovacions i donant-li a l’agricultor els sistemes més tècnics i avançats existents al mercat.